Συχνές Ερωτήσεις

Στο  Skin σας παρέχουμε ό,τι χρειάζεστε για μία συνεδρία μασάζ. Ωστόσο αν εσείς επιθυμείτε μπορείτε να έχετε μαζί και το μαγιό σας. Επίσης σας παρέχουμε πετσέτα μιας χρήσης, αν όμως επιθυμείτε μπορείτε να έχετε μαζί τη δική σας.

Στο Skin μπορούμε ν’αντιμετωπίσουμε το θαμπό δέρμα ποικιλοτρόπως (μεσοθεραπεία, χημικό πηλινγκ, προϊοντικές θεραπείες  ή και μάσκες ανάπλασης). Σε κάθε περίπτωση επιδιώκουμε μία συνάντηση για να έχουμε ακριβή εικόνα του δέρματός σας και να προτείνουμε την καταλληλότερη θεραπεία για εσάς.

Ο καθαρισμός γίνεται με την εφαρμογή πήλινκγ, ατμού και στη συνέχεια εξαγωγή του σμήγματος. Έπειτα χρησιμοποιούνται ειδικές μάσκες με καταπραϋντικές, αναπλαστικές και ενυδατικές ιδιότητες για να μειώσουμε τον ερεθισμό του δέρματος στο ελάχιστο ή και καθόλου ανάλογα με το δέρμα. Το μακιγιάζ αμέσως μετά τη θεραπεία δεν απαγορεύεται παρότι είναι καλύτερα να αποφεύγεται.

Στο Skin, σε όλα τα μαθήματα μπορούν να δοθούν παραλλαγές στον κάθε ασκούμενο ανάλογα με τις ανάγκες του. Έτσι μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα είδη μαθημάτων ενημερώνοντας τον εκάστοτε δάσκαλο για τη σωματική σας κατάσταση. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τα μαθήματα που είναι πιο “φιλικά” σε αρχάριους μαθητές.

Χρειάζεστε οπωσδήποτε μια πετσέτα μεσαίου η μεγάλου μεγέθους , το στρώμα σας και αν χρειάζεστε ένα μπουκαλάκι για νερό.

Στα ομαδικά μαθήματα λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών για τον COVID-19, επιτρέπονται εώς 6 άτομα ενώ στα reformer εώς 3.

Φυσικά! Αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας για να διαμορφώσουμε το εξατομικευμένο σας πρόγραμμα και να σας ενημερώσουμε για το κόστος.