Ο χώρος μας

Ο πολυχώρος υγείας και ευεξίας SKIN Wellness & Yoga ιδρύθηκε από τη Ζέτα Χριστάτου, πτυχιούχο αισθητικό του τμήματος Αισθητικής & Κοσμητολογίας ΤΕΙ Αθηνών, μετά από μακροχρόνια υπηρεσία και πολυετή εμπειρία που αποκτήθηκε από τη συνεργασία της με εξαίρετους και καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο της υγείας, δερματολογίας και κοσμητολογίας.

Χρονια εμπειριας
ωρες μαθηματων
αιθουσες μαθηματων
εμπειροι instructors

Η ομάδα μας!

Η Ζέτα συμπληρωματικά με τις σπουδές της, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια μασάζ κεφαλής, Σουηδικού και Deep Tissue μασάζ στην Ελλάδα και παραδοσιακού Thai Yoga Massage στην Ταϊλάνδη όπως επίσης και μασάζ Lomi Lomi αλλά και Ashiatsu Barefoot Μassage, που την καθιστούν ειδικό σε εναλλακτικές και ενεργειακές θεραπείες. Επιπλέον είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια βρεφικού μασάζ του διεθνούς οργανισμού ΙΑΙΜ. Ακόμα, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Επαγγελματικού Μακιγιάζ, ενώ παράλληλα δίδασκε την Τέχνη του Μασάζ σε κέντρο ελευθέρων σπουδών στην Αθήνα.

Ενδεικτικά η προϋπηρεσία της περιλαμβάνει την τριετή εργασία της σαν Υπεύθυνη SPA στο Santa Marina Resort, κορυφαίο ξενοδοχείο της Μυκόνου, καθώς και στο ομώνυμο της Αράχωβας, όπου εκεί εξειδικεύτηκε σε θεραπείες προσώπου και σώματος. Στη συνέχεια στο La Prairie Luxury Treatments στο Κολωνάκι και την Κηφισιά, όπου απέκτησε πολύτιμες γνώσεις μέσα από εκπληκτικά πρωτόκολλα θεραπειών προσώπου και σώματος. Τέλος συνεργάστηκε με τη χειρουργό Ε. Γλιαρμή και αργότερα με τους πλαστικούς χειρουργούς Α.Κοντογιάννη, Α. Σάντο και Ε. ∆ημητραδιού, διευρύνοντας τις γνώσεις της πάνω σε θέματα Αισθητικής Χειρουργικής, όπως τα Ενέσιμα Εμφυτεύματα, τη Μεσοθεραπεία καθώς και άλλες πολλές θεραπείες.

Έχοντας πολυετή εμπειρία στη μάλαξη και παρατηρώντας πόσο ανγκαία αλλά και αποτελεσματική είναι η σωματική άσκηση σε ανθρώπους με μυοσκελετικούς πόνους και χρόνιες παθήσεις της σπονδυλικής στήλης, αποφάσισε να “δέσει” τις γνώσεις της μάλαξης με το σύστημα Pilates. Έτσι παρακολούθησε σεμινάρια Pilates Mat αλλά και Reformer Pilates και πλέον η προσέγγιση της είναι ολιστική, σφαιρική και εξαιρετικά αποτελεσματική. Στα μαθήματά της συνδυάζει ασκήσεις ορθοσωμίας, streching και μυικής ενδυνάμωσης ενώ η διδασκαλία της είναι δυναμική και ευρηματική.

Πάντα µου άρεσε να ζω σ' ένα όµορφο περιβάλλον και να περιτριγυρίζοµαι από όµορφους, ισορροπηµένους και χαρούµενους ανθρώπους.
Νιώθω τυχερή που µπορώ να χρησιµοποιήσω τις γνώσεις µου και να συµβάλλω στην οµορφιά, την υγεία και την ηρεµία των γύρω µου.
Στο Skin Wellness & Yoga σας περιµένουν ατελείωτες στιγµές χαλάρωσης και ευεξίας!
Ζέτα Χριστάτου
IMG_20230924_183120_459

Τζένη Χλιαβωρά

Η Τζένη ασχολείται απο μικρή με τον αθλητισμό και είναι πρωταθλήτρια Έλλαδος στο Tae Kwon Do.
Είναι απόφοιτη Yoga Teacher trainer, Pilates Mat and Reformer και Group Exercise Leader από το Studio
One. Είναι μέλος του European Health and Fitness association και τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται και
διδάσκει σε πολλους κλειστούς αθλητικούς χόρους .

Theoni Peraki FB photo

Θεόνη Περάκη

Η Θεόνη είναι αριστούχος της Ανωτέρας Επαγγελματικής Σχολής χορού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής
ενώ παράλληλα σπουδάζει στο τμήμα Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ. ́Εχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων
κλασικού και σύγχρονου χορού ενώ παράλληλα έχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις χορού. Τα
τελευταία χρόνια ασχολείται με τη διδασκαλία χορού και Pilabarre που συνδυάζει στοιχεία κλασικού και
σύγχρονου χορού με τεχνικές πιλάτες.

IMG_20230927_090302_226

Πηνελόπη Θεοδωροπούλου

Η Πηνελόπη είναι απόφοιτη instructor της AF Studies στο Pilates mat, props και reformer. Τα τελευταία 3 χρόνια έχει συνεργαστεί με γνωστά studios και χώρους αποκατάστασης καθώς επίσης και με γυμναστήρια στην Αθήνα. Η εκπαίδευση της περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σεμινάρια αποκατάστασης σε αυτοάνοσα και τραυματισμούς.

IMG_20230924_183038_944

Φαίη Κουφογιάννη

H Φαίη έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Pilates mat στο Athens Trainers και Pilates Reformer στο Mega
Gym και στο Alter Life. Έπίσης έχει σπουδάσει χορό Latin και ασχολείται ενεργά με μαθήματα και
παραστάσεις. Στα μαθάματά της συνδέει αρμονικά τις αρχές του πιλάτες με τις αρχές του χορού.

20230921_113738

Νικολέτα Χριστογεώργου

Η Νιικολέτα έχει σπουδάσει Μουσική τεχνολογία και σύγχρονο τραγούδι. Μετα από ένα θέμα υγείας με
τη μέση της ασχολήθηκε περισσότερο με την κίνηση, το σύγχρονο χορό και κυρίως τη γιόγκα ώστε να
αποκαταστήσει και να δυναμώσει και πάλι το σώμα της. Ξεκίνησε λοιπόν ένα ταξίδι αναζήτησης απο το
2014 με σεμιναρία Hatha Yoga, Sound Healing, Meditation και Reiki. Στα μαθήματα της παντρέυει
μαγικά τον ήχο με την πρακτική Γιόγκα χρησιμοποιώντας Tongue drum και θεραπευτικά φωνητικά.

20230908_175511 (1)

Εύη Κατσούρα

Η Έυη είναι απόφοιτη Pilates, Yoga και Aerial Yoga της A.F Studies. Έχει πολυετή εμπειρία στη
Διδασκαλία και παρακολουθεί ανελλιπώς σεμινάρια και διαλέξεις με σκοπό την εξέλιξη, την ενημέρωση
και τη βελτίωση της διδασκαλίας της. Τα μαθήματα της ειναι δυναμικά εντάσσοντας στοιχεία ακροβατικά
αλλά και μυικής ενδυνάμωσης.

Η Ζέτα συμπληρωματικά με τις σπουδές της, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια μασάζ κεφαλής, Σουηδικού και Deep Tissue μασάζ στην Ελλάδα και παραδοσιακού Thai Yoga Massage στην Ταϊλάνδη όπως επίσης και μασάζ Lomi Lomi αλλά και Ashiatsu Barefoot Μassage, που την καθιστούν ειδικό σε εναλλακτικές και ενεργειακές θεραπείες. Επιπλέον είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια βρεφικού μασάζ του διεθνούς οργανισμού ΙΑΙΜ και προσφέρει μαθήματα, μέσα από ολιγομελή τμήματα, σε γονείς και οικογένειες. Ακόμα, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Επαγγελματικού Μακιγιάζ εστιάζοντας στο νυφικό μακιγιάζ, ενώ παράλληλα δίδασκε την Τέχνη του Μασάζ σε κέντρο ελευθέρων σπουδών στην Αθήνα.

Έχοντας πολυετή εμπειρία στη μάλαξη και παρατηρώντας πόσο ανγκαία αλλά και αποτελεσματική είναι η σωματική άσκηση σε ανθρώπους με μυοσκελετικούς πόνους και χρόνιες παθήσεις της σπονδυλικής στήλης, αποφάσισε να “δέσει” τις γνώσεις της μάλαξης με το σύστημα Pilates. Έτσι παρακολούθησε σεμινάρια Pilates Mat αλλά και Reformer Pilates και πλέον η προσέγγιση της είναι ολιστική, σφαιρική και εξαιρετικά αποτελεσματική.

Ενδεικτικά η προϋπηρεσία της περιλαμβάνει την τριετή εργασία της σαν Υπεύθυνη SPA στο Santa Marina Resort, κορυφαίο ξενοδοχείο της Μυκόνου, καθώς και στο ομώνυμο της Αράχωβας, όπου εκεί εξειδικεύτηκε σε θεραπείες προσώπου και σώματος. Στη συνέχεια στο La Prairie Luxury Treatments στο Κολωνάκι και την Κηφισιά, όπου απέκτησε πολύτιμες γνώσεις μέσα από εκπληκτικά πρωτόκολλα θεραπειών προσώπου και σώματος. Τέλος συνεργάστηκε με τη χειρουργό Ε. Γλιαρμή και αργότερα με τους πλαστικούς χειρουργούς Α.Κοντογιάννη, Α. Σάντο και Ε. ∆ημητραδιού, διευρύνοντας τις γνώσεις της πάνω σε θέματα Αισθητικής Χειρουργικής, όπως τα Ενέσιμα Εμφυτεύματα, τη Μεσοθεραπεία καθώς και άλλες πολλές θεραπείες..